Bedrijfsverhuizingen

Tip&Top verhuizen zorgt ervoor dat uw zakelijke verhuizing soepel verloopt. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers snel weer aan het werk kunnen op de nieuwe locatie!

Heeft u een nieuwe locatie voor uw zakelijke onderneming? Dan wilt u vast niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan de verhuizing. Met behulp van Tip&Top verhuizen lopen alle zakelijke verhuizingen soepel en vlekkeloos.

Betrouwbaar transport

Zakelijke verhuizingen zijn vaak extra complex en vragen daarom nog meer aandacht. Wij van Tip&Top verhuizen hebben ervaring met dergelijke verhuizingen en kunnen u voorzien van nuttig advies. Indien nodig en gewenst kunnen we ook helpen bij de voorbereidingen, zoals het inpakken, afsluiten en demonteren van spullen en meubels. Ook kunnen wij alles uitpakken en monteren op de nieuwe locatie. Uw kostbare spullen zijn bij ons in goede handen. In de vrachtwagens hebben wij verhuisdekens, dozen, rolcontainers en steekkarretjes. Het gebruik van deze hulpmiddelen is bij de prijs inbegrepen. Heeft u zware objecten die naar een hoger gelegen etage moeten worden verplaatst? Met onze professionele verhuisliften is het een fluitje van een cent.

Wij maken een verhuisplan op maat, waarbij we rekening houden met uw situatie en wensen.

Offerte aanvragen

Sebastiaan Bergloon

Laat Sebastiaan u bellen.