Schakel ons professionele verhuisbedrijf Amstelveen in!

Als verhuisbedrijf in Amstelveen kunt u ons ten alle tijden inschakelen. In deze bruisende gemeente, aan de rand van Amsterdam, kunt u zeker wel wat hulp gebruiken! Amstelveen is een leuke plaats om in of naar te verhuizen, zeker als u van de natuur houdt met het nabijgelegen Amsterdamse bos en de prachtige heemparken. 

Bij een verhuizing naar een nieuwe woning komt erg veel kijken. Van het doorgeven aan de gemeente Amstelveen, het inpakken van uw inboedel, het huren van een bus tot het verlaten van uw oude vertrouwde woning. Dit kan begrijpelijk veel stress bij u veroorzaken. Zeker als u alles zelf moet doen, daarom is het huren van een professionele verhuisservice, zoals TipTop Verhuizen, een goed idee om het u allemaal wat gemakkelijker te maken. TipTop is uw verhuisbedrijf in Amstelveen en omstreken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam waar wij al meer dan tien jaar verhuizingen verzorgen in de gehele regio. 

Voordelig verhuisbedrijf Amstelveen

TipTop Verhuizen is dagelijks actief in de gehele regio om verhuizingen voor onder andere studenten, bedrijven, senioren en gezinnen te verzorgen. Denk dus ook aan de nabij gelegen steden Hoofddorp en Aalsmeer. Zo bieden wij een flexibele service aan naar aanleiding van wat u nodig heeft voor uw verhuizing.

Geef bij ons aan wat u van ons nodig heeft en wij helpen u op weg met de verhuizing. Wilt u bijvoorbeeld alleen een bus huren en zelf de mankracht regelen via vrienden of familie? Of wilt u juist alles uit handen geven en zorgeloos uw nieuwe huis intrekken? Om u een zo inzichtelijk mogelijk beeld te geven, werken wij met een standaard uurtarief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Voor een prijsindicatie kunt u alvast de prijstabel hieronder bekijken. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en voor welke voordelig prijs u al kunt verhuizen? Vraag dan gemakkelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan! Deze krijgt u dezelfde dag nog in de mail en zo heeft u gelijk een duidelijk overzicht in de kosten. 

VERHUISDIENSTEN UURPRIJZEN
1 verhuizer €35,-
1 verhuizer + Bus €79,-
2 verhuizer + Bus €104
3 verhuizer + Bus €144,-
1 verhuizer + Bus en Verhuislift €110,-
2 verhuizer + Bus en Verhuislift €145,-
3 verhuizer + Bus en Verhuislift €179,-

Waarom u kiest voor TipTop Verhuizen

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in Amstelveen en verzorgen maandelijks tientallen verhuizingen in de regio. Zo kunt u ons inhuren voor uw eigen verhuizing of dat van uw bedrijf en gaan wij flexibel te werk naar aanleiding van uw wensen. Bekijk de tabel hiernaast om een inzicht te krijgen in onze verhuisdiensten.

Om ervoor te zorgen dat u zo vlot mogelijk kunt verhuizen, willen wij graag inzicht hebben in uw specifieke wensen voor de verhuizing. Wat heeft u exact nodig en wat zijn de verwachtingen en wensen, zo kunnen wij onze diensten aanpassen en u beter van dienst zijn. Tijdens de verhuizing blijven onze verhuizers met u in contact, zodat u ten alle tijden op de hoogte bent van de voortgang van de verhuizing. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Offerte aanvragen

Diensten:

Extra diensten met onze verhuizing Amstelveen

Moet uw oude huis spoedig overhandigd worden en heeft u geen tijd meer om het netjes op te ruimen of schoon te maken? Geen probleem! Onze ervaren klusjesmannen helpen u met het opruimen en schoonmaken van uw gehele huis zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken en u zich meteen kunt focussen op het inrichten van uw nieuwe huis.

Het komt steeds vaker voor dat pandeigenaren een wietplantage ontdekken. Nadat de politie alle apparatuur heeft meegenomen, blijft er vaak een behoorlijke puinhoop achter. TipTop Verhuizen kan, afhankelijk van de grootte van de ruimte, snel en efficiënt alles opruimen en schoonmaken. Op die manier kunt u al die zorgen snel achter u laten en de ruimte weer snel in gebruik nemen.

Een offerte aanvragen

Neem contact op en regel uw verhuizing direct!

Laat ons u helpen bij uw volgende verhuizing in Amstelveen. De verhuisservice van TipTop Verhuizen is voordelig en de voorwaarden zijn overzichtelijk. Wij berekenen geen extra toeslagen, geen voorrijkosten en ook geen vervoerskosten in en rondom Amsterdam. Dus ook niet in Amstelveen! Onze tarieven zijn op basis van uurloon. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Neem vandaag nog contact met ons op via 020-7009808 of via e-mailadres: info@tiptopverhuizen.nl. Voor een vrijblijvende offerte klikt u op de onderstaande button. 

Een offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over verhuizen in Amstelveen:

Als u in het centrum gaat verhuizen met uw eigen verhuiswagen is er een grote kans dat u een vergunning nodig heeft om te laden en te lossen. Check dit daarom altijd bij de gemeente voordat u gaat verhuizen.

Als u zelf nog geen verhuisdozen heeft, kunt u verhuisdozen van ons in bruikleen gebruiken.

Als u binnen Amstelveen verhuist is er een grote kans aanwezig dat u te maken krijgt met steile trappen tijdens het verhuizen. Zorg ervoor dat u uw spullen daarom extra goed inpakt met bubbeltjesplastic. Wilt u ons laten inpakken, dan doen wij dit voor u!

Heeft u nog extra vragen over uw verhuizing naar Amstelveen? Neem dan contact op met onze klantenservice.