Een veilige en toegankelijke particuliere verhuizing

Bij TipTop verhuizen is een veilige en toegankelijke verhuizing een belangrijk punt bij het plannen. Voor zowel u als ons verhuisbedrijf is het fijn om een planning te hebben die goed en haalbaar is. Op deze manier zorgen we ervoor dat de stress ook wordt verminderd. Bij de planning tellen we ook het inpakken tot opslag mee. We stellen hiervoor duidelijke afspraken om dit allemaal op een rijtje te hebben. Zo zorgen we er voor dat bij zowel een kleine als een grote verhuizing de mogelijkheden rustig worden besproken. Hierbij stellen we gelijk een duidelijke offerte op. Door alle verhuizingen die we doen, hebben we op het gebied van verhuizen veel ervaring. Mede hierdoor kunnen we goed de mogelijkheden inschatten tijdens het verhuizen van uw meubels et cetera.. Door middel van een planning die we maken zorgen we ervoor dat u weet hoe het allemaal verloopt. Ook bij vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Klant staat bij de verhuizing altijd op nummer 1

We zorgen er bij TipTop verhuizen voor dat de klant altijd koning is. Zo kunt u altijd bij ons uw wensen kwijt over de verhuizing en wij regelen het dan met alle liefde. Dit doen we al voordat de verhuizing begint, zodat alles duidelijk is wat u graag wilt.

Voordelige particuliere verhuizing

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat op een voordelige manier verhuist, maar daarnaast ook op een betrouwbare en ervaren manier te werk gaat, dan is dit zeker mogelijk bij TipTop Verhuizen. We stellen van tevoren een offerte op om een duidelijk beeld te krijgen van de voordeligheid van de verhuizing. Bekijk de tarieven van onze verhuizers en bussen.

Bij ons gaan we te werk met verhuiswagens die altijd goed onderhouden worden om zo altijd een wagen te hebben van goede kwaliteit. Deze wagens zijn voorzien van verhuismaterialen en een laadklep. Zo zijn er materialen als: verhuisdekens, spanbanden, rolkarren, steekwagens, dozen en een gereedschapskist. Van al deze materialen kan kosteloos gebruik van worden gemaakt. Als de woning niet erg gemakkelijk bereikbaar is voor een verhuizing, dan kan er altijd bij ons gebruik worden gemaakt van een verhuislift.

Een offerte aanvragen
VERHUISDIENSTEN UURPRIJZEN
1 verhuizer €35,-
1 verhuizer + Bus €79,-
2 verhuizer + Bus €104
3 verhuizer + Bus €144,-
1 verhuizer + Bus en Verhuislift €110,-
2 verhuizer + Bus en Verhuislift €145,-
3 verhuizer + Bus en Verhuislift €179,-

Vriendelijke klantenservice bij TipTop Verhuizen

De verhuisdag blijft een dag die erg stressvol kan zijn. Dat snappen we bij TipTop Verhuizen. Wij vinden het dus belangrijk om op een duidelijke en snelle manier uw verhuizing te bespreken. Wij vinden het daarom belangrijk om zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Hiervoor hebben we een klantenservice die u altijd kan berichten en/of kan bellen. Zo kunnen we u snel een antwoord geven op uw vraag. Dit kan ook helpen met een eventuele offerte die nog gemaakt moet worden. Na het maken van een offerte kan er telefonisch of face-to-face besproken worden hoe de verhuizing eruit gaat zien. Als dit allemaal besproken is, wordt er een bevestiging van de verhuisdatum gestuurd en een omschrijving van de besproken verhuizing.

Mocht u iets willen wijzigen van de dingen die er besproken zijn, dan kunt u altijd nog bellen om bepaalde afspraken te veranderen. Onze klantenservice helpt u hier graag mee.

Een offerte aanvragen

TipTop Verhuizen zorgt voor uw particuliere verhuizing

Bent u dus op zoek naar een verhuizing die zorgvuldig gedaan wordt? Maak dan gebruik van het ervaren verhuisbedrijf TipTop Verhuizen. Wij zijn beschikbaar in de hele omgeving van Amsterdam. Zo verzorgen wij ook veel verhuizingen in Purmerend. Als u interesse heeft in de diensten die wij aanbieden, dan kunt u snel met ons een afspraak inplannen om uw verhuizing te bespreken. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen door middel van een mail via info@tiptopverhuizen.nl of door te bellen via: 020 700 98 08. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zorgvuldig wordt uitgevoerd!