Volledig ontzorgd met ons Verhuisbedrijf Diemen

Bent u op zoek naar een professioneel en voordelig verhuisbedrijf in Diemen, omdat u hier een nieuwe woning heeft gekocht? Deze bruisende stad in de gemeente Waterland, is een geweldige plek om in of naar te verhuizen met nog prachtige architectuur die teruggaat naar de gouden eeuw en een beschermd stadsgebied. Daarvoor komt een professionele verhuisservice u goed van pas. TipTop Verhuizen is uw verhuisbedrijf in Diemen en omstreken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam waar wij al jarenlang verhuizingen verzorgen. Zo zijn wij ook goed bekend met de omgeving Diemen en zorgen we ervoor dat uw verhuizing zo vlug en soepel mogelijk verloopt!

Betrouwbaar verhuisbedrijf Diemen 

Bij TipTop zijn we erg flexibel in onze verhuisservices en staat de klant centraal, zo doen wij er alles aan om uw verhuizing zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden wij het gebruik van onze dozen, verhuisdekens, steekwagentjes en rolcontainers volledig gratis aan bij iedere verhuizing. 

Heeft u liever dat ons verhuisbedrijf het gehele plaatje op zich neemt, dan nemen wij alles van u over en hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. In het geval dat u wilt meehelpen met een vriend, familielid of partner is dit uiteraard geen enkel probleem. Dan houden we daar rekening mee. Door andere mensen in te schakelen in uw kring bespaart u op de uiteindelijke kosten en komt u goedkoper uit, want vele handen maken licht werk!

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Wij bieden al jaren professionele verhuisdiensten aan die we vakkundig uitvoeren. Zo verzorgen wij meerdere soorten verhuizingen van particulier tot internationaal en bieden wij een uitgebreid pakket aan extra diensten waar u uw voordeel uit kan halen tijdens de verhuizing. 

Offerte aanvragen

Diensten:

Verhuizingen op maat

Elke verhuizing is anders. Bij ons verhuisbedrijf in Diemen begrijpen we dit als geen ander, want we hebben hier elke dag mee te maken. Daarom bieden wij u op maat gemaakte verhuisoplossingen aan die perfect bij uw wensen passen. Of u nu naar een klein appartement, een groot huis of naar een nieuw bedrijfspand wilt verhuizen, wij hebben de ervaring en de middelen om het voor u te regelen.

Schoonmaakservice

Door de stress en drukte die een verhuizing met zich meebrengt is er niet altijd de behoefte om uw oude woning netjes op te ruimen. Onze schoonmaakservice biedt dan de uitkomst! Wij zorgen ervoor dat uw oude woning netjes wordt achtergelaten voor de nieuwe bewoners. Zo hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over de oplevering van uw oude woning en kunt u alvast beginnen met het inrichten van uw nieuwe huis in Diemen.

  • Schoonmakers met meer dan 12 jaar ervaring
  • Veel ervaring met het bezemschoon opleveren van woningen
  • Gespecialiseerd in opleveringen aan verhuurder, woningbouwvereniging of makelaar
  • Voordelig
  • Tevredenheidsgarantie
Een offerte aanvragen

Verhuisdozen en verpakkingsmateriaal

Onze verhuizers nemen al het benodigde verhuismateriaal kosteloos voor u mee. Zo beschikken wij over rolmateriaal, verhuisdekens, steekwagens en rolcontainers. Daarnaast beschikken wij over verhuisliften om uw verhuizing in Diemen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard bieden wij ook hoogwaardige verhuisdozen aan om uw verhuizing van A tot Z aan te pakken en al uw spullen goed te kunnen verplaatsen.

Waarom kiezen voor TipTop Verhuizen?

Dat u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Diemen is één ding dat zeker is, maar waarom kiest u voor TipTop Verhuizen als uw specialist? We lichten de drie belangrijkste redenen waarom u voor ons kiest voor u uit!

Ervaring en expertise

Met jarenlang ervaring in de verhuiswereld hebben wij bij TipTop Verhuizen alle soorten verhuizingen meegemaakt. Onze verhuizers gaan vriendelijk en vakkundig te werk en zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk bij uw nieuwe huis arriveert. 

  • stressvrije verhuizing
  • vakkundig en vriendelijke verhuizers
  • U bespaart veel tijd en energie
  • Verzekering op uw inboedel
  • Duidelijke prijsafspraken
Een offerte aanvragen

Werkwijze

De verhuisservice van TipTop Verhuizen is voordelig en de voorwaarden zijn overzichtelijk. Wij berekenen geen extra toeslagen, geen voorrijkosten en ook geen vervoerskosten in en rondom Amsterdam. Onze tarieven zijn op basis van uurloon. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Lokale kennis

Als een erkend verhuisbedrijf in Diemen, zijn wij uitstekend bekend met de stad en kennen wij de omgeving als geen ander. We weten hoe we de beste routes kunnen kiezen en welke vergunningen er nodig zijn voor al uw verhuizingen. Met ons bedrijf hebben we al tientallen verhuizingen gedaan in Diemen met allen een positief resultaat en een tevreden klant. 

Over ons

Al ruim tien jaar staat TipTop Verhuizen voor vele klanten klaar bij het helpen verhuizen van woningen, kantoor- of bedrijfspanden. Daarnaast is ons bedrijf ook inzetbaar voor extra diensten die onze service compleet maken.

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden of vraag geheel kosteloos een offerte aan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om deze stressvolle dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze erkende professionals zullen uw verhuizing naar huis of kantoor soepel laten lopen. Wij brengen u door heel Nederland naar uw nieuwe woning en kunnen verhuizen in alle soorten en maten. Geen klus is te klein of te groot!

Wat kost een verhuizing naar diemen 

Wanneer u binnenkort gaat verhuizen van of naar Diemen, dan wilt u natuurlijk weten hoeveel dit gaat kosten. Met onze verhuisservice in Diemen werken wij met overzichtelijke en transparante prijsopgaven en een vast uurtarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van of u zelf wilt meehelpen of alles aan ons wilt uitbesteden kan de prijs variëren. Vraag daarom eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aan! Om u alvast een indicatie te geven, kunt u onze prijstabel hiernaast bekijken.

Een offerte aanvragen
VERHUISDIENSTEN UURPRIJZEN
1 verhuizer €35,-
1 verhuizer + Bus €79,-
2 verhuizer + Bus €104
3 verhuizer + Bus €144,-
1 verhuizer + Bus en Verhuislift €110,-
2 verhuizer + Bus en Verhuislift €145,-
3 verhuizer + Bus en Verhuislift €179,-

Wat zijn de kosten van onze verhuisservice Amsterdam?

De kosten voor het inhuren van ons verhuisbedrijf zijn afhankelijk van uw wensen voor de verhuizing. Wilt u überhaupt dat we een verhuiswagen meenemen? Heeft u een verhuislift nodig? Hoeveel verhuizers wilt u inhuren? En wat voor overige klusjes kunnen wij voor u doen?

Het inhuren van één verhuizer kost €35 per uur. Wilt u daarbij gebruik maken van onze verhuiswagen, dan zijn de kosten €79 per uur. Is het voor uw situatie ook nodig om een verhuislift in te schakelen, dan zullen de kosten €110 per uur zijn. Hierbij is het wel zo dat u korting krijgt als u meer verhuizers inschakelt. Zo zijn de kosten voor een verhuiswagen met drie specialisten bijvoorbeeld €144 euro. Het is namelijk zo dat de verhuizing een stuk sneller gaat met meerdere mensen, want vele handen maken licht werk! In plaats van 6 uur kan een verhuizing zomaar 3 of 4 uur duren met meerdere verhuizers. Denk dus goed na en laat u adviseren door een echte erkende verhuizer.

Als u onze verhuisservice in Amsterdam verder in wilt schakelen voor andere klusjes, zoals het bezemschoon achterlaten van uw huis, het demonteren en monteren van diverse meubels of andere soortgelijke werkzaamheden, dan kunnen daar nog extra kosten bij komen. Wilt u dus een exacte prijs per uur weten? Vraag dan een offerte aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Veelgestelde vragen over verhuizen in Diemen:

De totale prijs van uw verhuizing kan erg verschillen en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van uw inboedel en of er een bus of verhuislift nodig is. Wij kunnen u daarom geen standaardprijs aanbieden. Wij raden daarom aan om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen om u beter van dienst te zijn.

Hoe eerder u uw verhuizing doorgeeft, hoe groter de kans is dat uw verhuisdatum nog beschikbaar is in onze agenda. Probeer daarom minstens twee maanden van tevoren bij ons een offerte aan te vragen.

Dit is zeker mogelijk. Als u naar Diemen wilt verhuizen bieden wij opslag aan om goedkoop en veilig al uw spullen voor een korte of langere periode bij ons op te slaan.

Heeft u nog extra vragen over uw verhuizing naar Diemen? Neem dan contact met onze klantenservice op.