Zo snel mogelijk uw wietplantage ontruimen

Na een ontdekking van een wietplantage in een woning of bedrijfspand moet alles volledig ontruimd worden. Nadat de politie het hele pand heeft opgerold is er vaak sprake van een enorme ravage. Alle apparatuur en planten worden het pand uit gesleept zonder te letten op schade die gemaakt wordt. Hiervan bent u dan de dupe. Bij TipTop Verhuizen helpen we u graag om dit klusje netjes te klaren. We regelen gelijk een ontruiming en zorgen ervoor dat dit snel weer schoon en afgesloten is. Zo kunnen we u volledig ontzorgen en heeft u hier geen omkijken meer naar.

Hoe wij uw wietplantage ontruimen

Bij TipTop Verhuizen zorgen we ervoor dat al het afval wordt afgevoerd en dat het pand weer in de staat komt als dat die voorheen was. De wanden, vloeren en plafonds worden weer in goede staat gebracht en alles wordt voor de rest ook ontsmet om zo het pand weer netjes te krijgen. Bij TipTop Verhuizen zorgen we er daarnaast voor dat de apparatuur van de plantage wordt gedemonteerd. Onze experts hebben de technische kennis om dit op de juiste manier te doen. Daarnaast wordt het afval op een verantwoorde en discrete manier afgevoerd. Nadat alles is ontruimd wordt er een grote schoonmaak gedaan die ervoor zorgt dat het pand weer spik en span is. Het fijne van TipTop verhuizen is dat we bij veel spoed inzetbaar zijn voor het ontruimen van een wietplantage. Wij snappen dat u hier niet te lang mee wilt zitten en dat u dit hoofdstuk weer achter u wilt laten. Daarom zorgen we ervoor dat dit snel geregeld is!

Kosten voor het ontruimen van een wietplantage

Bij het ontruimen van een wietplantage is het moeilijk om direct te bepalen wat de gemiddelde kosten zijn om dit uit te voeren. Er zijn namelijk een hele hoop factoren die een rol spelen bij het bepalen van de prijs. We willen u wel graag een beeld geven van hoeveel dit ongeveer zou gaan kosten. Er wordt bij een garage, opslag of berging uitgegaan van een prijs tussen €200 en €700. Als er gebruikt wordt gemaakt van 1 of 2 kamers dan zijn de kosten ongeveer €450 tot €1000. Als het gaat om een ontruiming van een eengezinswoning dan gaat het al snel €800 tot €2000. Vond de plantage plaats in een grotere woning en was dit verspreid over meer dan 3 kamers, dan kunt u al snel rekening houden met een gemiddeld bedrag tussen de €1000 tot €2500.

Factoren die invloed hebben op de prijs bij de ontruiming van een wietplantage

Om de kosten te bepalen wordt er vaak gekeken naar verschillende factoren. Elke situatie is namelijk anders en zo is iedere prijs dus ook anders. De volgende factoren hebben hier invloed op:

    • De hoeveelheid gebruikte kamers. De ene plantage maakt gebruik van 1 kamer, maar er kan ook een geval zijn waar een plantage is verspreid over meerdere kamers. Natuurlijk is het dan ook belangrijk om te weten hoeveel vierkante meter dit in totaal is.
    • Aantal potten aarde en steenwol. Bij het opruimen van een plantage moet er een hele hoop aarde worden afgevoerd. De aarde die hiervoor gebruikt is, is verontreinigd met chemicaliën. Dit zorgt ervoor dat de aarde erg lastig is af te voeren, waardoor er een speciaal afvalverwerkingsbedrijf ingeschakeld moet worden.
    • De locatie van het pand. De voorrijkosten worden in rekening gebracht van de afstand die wij moeten rijden voor het ontruimen van de wietplantage. De kosten hangen dan af van de locatie van het pand.
    • De extra werkzaamheden. Naast al het ontruimen zouden er eventueel extra werkzaamheden verricht moeten worden om zo de woning weer perfect te maken. Zo zouden er gaten in de muren, vloeren en plafond kunnen zitten. Ook is een plantage vaak aan de vochtige kant en kan dit ervoor zorgen dat er schimmel is ontstaan. Hiervoor is dus een grondige schoonmaakbeurt nodig.
Een offerte aanvragen

Ontruiming nodig van een wietplantage? TipTop Verhuizen regelt het!

Als er een wietplantage in een pand staat en volledig ontruimd moet worden, dan moet er een grondige aanpak komen door professionals. Door TipTop Verhuizen in te schakelen heeft u snel weer een schoon en opgeruimd pand. Zo kunt u binnen een korte tijd weer beschikken over een pand dat weer klaar is om bewoond te worden. Heeft u dus snel hulp nodig met een ontruiming? Neem snel contact met ons op en we regelen het!

Neem direct contact op met een specialist

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservices in Zaandam? Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Onze verhuizers begeleiden u door het gehele verhuisproces en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen.