Direct een speciale woningontruiming nodig?

Voor een speciale woningontruiming bent u bij TipTop Verhuizen bij een echte specialist! Wij bieden op een erg breed gebied verschillende woningontruimingen aan. Zo zijn we geschikt voor allerlei diensten zoals woningen die helemaal vol staan met spullen, woningen die erg vervuild zijn of een vervelende situatie van een overleden persoon. Van wie de woning ook is, bij TipTop Verhuizen staan we voor iedereen klaar. We bespreken graag alle wensen die u heeft en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze experts en zorgen we ervoor dat u snel geholpen wordt.

Mogelijkheden bij een speciale ontruimingen

De oorzaken kunnen verschillen bij een speciale ontruiming. We helpen bij TipTop Verhuizen om verschillende redenen met een speciale verhuizing. In de volgende gevallen hebben we al vaker een woningontruiming moeten verzorgen.

Ontruimen woning na overlijden

Het kan zo zijn dat u net een dierbaar persoon bent verloren. Dit is een erg moeilijke tijd waarbij u ook nog eens moet kijken wat er met het huis gaat gebeuren. Wij begrijpen het als u hier niet te veel mee bezig wilt zijn. Het is dus fijn om te weten dat wij klaar staan om te helpen met de hele ontruiming van het huis.

Vervuilde woning ontruimen

Voor het ontruimen van een vervuilde woning kunt u ook bij ons terecht. Hier kan het zo zijn dat er bijvoorbeeld een overleden persoon in het huis heeft gelegen, maar het kan ook om een persoon gaan die niet snel dingen opruimt. Als iemand het huis een aantal jaar niet goed heeft schoongemaakt, dan is het mogelijk dat de woning zwaar vervuild is. De bewoner hiervan durft niet snel hulp te zoeken hiervoor, waardoor de woning eigenlijk alleen maar erger wordt. Bij TipTop Verhuizen kun je ervoor kiezen om alleen voor een schoonmaak te gaan, maar ook is het mogelijk om het huis te ontruimen en daarbij het hele huis schoon te maken.

Spoed ontruiming

Er kan ook een situatie voorkomen waar u een pand binnen 24 uur leeg moet hebben. Dit is dan ook vaak onmogelijk om zelf te doen, waardoor het gebruik van professionals erg handig is. Een spoedontruiming heeft dan ook een strakke planning nodig met veel inspanning en professionele spullen om de hele klus goed te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat al uw zorg uit handen wordt genomen en alles goed en vlot verloopt.

Ontruiming na huurachterstand

Mocht u een fikse huurachterstand hebben, waardoor u uit het huis gezet wordt en de woning ontruimd moet worden? Dan zijn we bij TipTop Verhuizen de ideale partner om u een snelle ontruiming te verzorgen. We zorgen ervoor dat uw spullen spoedig en zorgvuldig ontruimd of verhuisd worden. Het kan zomaar gebeuren dat u een uitspraak krijgt van de kantonrechter dat u uw woning moet ontruimen door huurachterstanden. Vaak heeft u 3 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de woning wordt ontruimd. In iedere situatie is dit weer anders, maar het is wel vaak zeker dat hier spoed bij komt kijken. Wij helpen u snel om een geheel schone en lege woning te krijgen.

Heeft u andere vragen op het gebied van een speciale ontruiming? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Wij adviseren u graag en zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt!

Waarom een speciale ontruiming door TipTop Verhuizen?

Er zijn een hoop voordelen waar u van profiteert bij een woningontruiming met TipTop Verhuizen:

  • Zo bieden wij ten eerste klusjesmannen die al veel ervaring hebben in het vak van verhuizen. Door een werkervaring van 12 jaar zijn ze gespecialiseerd in het uitvoeren van dit soort diensten. Met deze ervaring zijn ze op veel verschillende klussen in te zetten.
  • Daarnaast zijn we erg voordelig voor de klussen die we aanbieden. Deze klussen kunnen door heel Nederland uitgevoerd worden door TipTop Verhuizen, maar we zijn vooral actief in de hele omgeving van Amsterdam.
  • We bieden voor deze klussen een tevredenheidsgarantie om u een fijner gevoel te geven bij de keuze van ons.
  • Als bedrijf zijn we ook erg transparant op het gebied van diensten die we aanbieden en de kosten.
  • Bij het inhuren van ons bedrijf heeft u zelf geen last van frustratie en fysieke klachten die u kan oplopen.
  • Het scheelt u veel tijd om het stokje van de ontruiming over te geven aan ons.
Een offerte aanvragen

Neem contact op met TipTop Verhuizen

Als u vragen heeft over de speciale ontruimingen die we aanbieden bij TipTop Verhuizen, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via een mailtje. Wij helpen u graag verder met de mogelijkheden en de vervelende situatie waarin u zich kunt bevinden!

Een offerte aanvragen