Soort internationale verhuizing

Door het ervaren personeel van TipTop Verhuizen kunnen we u gemakkelijk helpen met een verhuizing door Europa heen. De mogelijkheden met het verhuizen binnen Nederland zijn net zo breed als een verhuizing van Nederland naar het buitenland en andersom. Zo staan we klaar voor de volgende soorten verhuizingen:

Als er sprake is van een speciale woningontruiming in het buitenland, dan kan dit ook geregeld worden door TipTop Verhuizen. Zo zorgen we ervoor dat de woningontruiming goed en vertrouwd verloopt.

Een offerte aanvragen

Zonder zorgen verhuizen Amsterdam en omgeving!

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Dit is de reden waarom de meeste mensen een verhuisbedrijf in Amsterdam inschakelen. Het liefste bent u namelijk in één dag verhuisd. Dit is voornamelijk hetgene wat voor de stress kan zorgen. Vanaf het moment dat al uw spullen in uw nieuwe huis in Amsterdam staan, hoeft u het alleen nog maar uit te pakken en een plekje te geven. U kunt uw nieuwe huis nu gerust inrichten. Dit is juist het leuke deel van verhuizen!

Schakel onze verhuisservice in Amsterdam in om u volledig te ontzorgen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn om deze dag soepel te laten verlopen. U kunt er namelijk voor kiezen om de verhuizing volledig uit handen te geven en ons de dozen in te laten pakken en alles in huis te laten monteren en demonteren. In dit geval huurt u ook een klusjesman van TipTop Verhuizen uit Amsterdam in. Maar u kunt er ook voor kiezen om ons alleen in te zetten om de spullen van het oude naar het nieuwe huis te verplaatsen. Wij helpen u dus graag op alle mogelijke manieren in de hele gemeente. U hoeft alleen aan te geven wat u van ons verhuisbedrijf uit Amsterdam nodig heeft! Neem direct contact op met onze erkende verhuizers of lees meer over de diensten die wij voor u kunnen leveren.

Het juiste internationale verhuisbedrijf voor u

Om een internationaal verhuisbedrijf te vinden dat ideaal is voor u, kunt u het beste op een aantal punten letten die belangrijk zijn bij het kiezen van een verhuisbedrijf. Zo wordt er een goede afweging gemaakt voor een bedrijf die u het beste kan helpen. Let op de volgende punten bij het kiezen van een internationaal verhuisbedrijf.

De ervaring van de verhuizers

Een verhuizing naar het buitenland is niet zomaar iets. Dit is heel iets anders dan een simpele verhuizing van stad naar stad in Nederland. Het hebben van ervaring is daarom een belangrijk aspect bij een verhuizing naar het buitenland. Er komt namelijk veel meer bij kijken. Bij TipTop Verhuizen wordt er wel vaker een verhuizing gedaan naar het buitenland, waardoor er ervaring is ontstaan bij onze werknemers. Door middel van de ervaring die is opgedaan, weet het personeel van de douaneformaliteiten en weten ze wat er allemaal meegenomen moet worden voor een internationale verhuizing.

Beoordeling van voorgaande klanten

Het is belangrijk om ook te kijken naar de recensies die zijn achtergelaten door andere klanten. U kunt een hoop informatie krijgen van een bouwbedrijf als u gebruik maakt van de recensies. Lees wat de ervaringen waren van internationale verhuizers die een bepaald verhuisbedrijf gebruikte. Hierdoor krijg je een beter beeld van een internationaal verhuisbedrijf. Op google heeft u een goed overzicht van recensies van klanten.

De aangeboden service

Het is goed om een duidelijk beeld te hebben van de verschillende diensten die ze aanbieden bij het internationale verhuisbedrijf. Is het de bedoeling om alleen uw inboedel naar een ander land te verhuizen of bent u op zoek naar meer service van een internationaal verhuisbedrijf? Zorg voor een offerte die u meer duidelijkheid geeft bij het uitvoeren van de service van het bedrijf. Bij TipTop Verhuizen helpen we u met al de wensen die u heeft bij uw verhuizing. Geef dit vooral aan als u gebruik van onze diensten maakt. Zo krijgen we een duidelijk beeld wat u voor ogen heeft.

De gesproken talen

Het is erg fijn als een verhuisbedrijf dat op internationaal gebied inzetbaar is, ook de taal spreekt in het land waar naartoe verhuist wordt, of in ieder geval de Engelse taal. We zorgen er bij TipTop Verhuizen voor dat er een team is die in ieder geval de Engelse taal spreekt. Mocht u een verhuizing hebben naar Frankrijk of Duitsland, dan proberen we een verhuizer te hebben die ook Frans of Duits spreekt.

Internationale zakelijke verhuizing

Voor een internationale verhuizing bent u niet alleen bij ons welkom voor een particuliere verhuizing, maar het is ook mogelijk om een zakelijke verhuizing te regelen bij TipTop Verhuizen. Zo kunt u zonder zorgen een verhuizing van uw bedrijf naar het buitenland regelen met ons verhuisbedrijf. Wij regelen alles als het gaat om een zakelijke verhuizing. Alles wat op kantoor staat kan verhuisd worden en al het archief kan daarbij ook geregeld worden.

Als u een tijdelijke opslag nodig heeft dan zijn we daarvoor ook in te zetten. We hebben in Nederland opslagplaatsen waar je tijdelijk je meubels et cetera op kan slaan. Dit zijn opslagplaatsen die in bezit zijn van TipTop Verhuizen. Zo kunt u het totdat u een verhuizing naar het buitenland of terug naar Nederland heeft opslaan.

Een offerte aanvragen

Internationale verhuizingen kosten

Bij internationale verhuizingen zijn de kosten bijna altijd hoger dan bij verhuizingen binnen Nederland. Dit komt vooral door het aantal kilometers dat er meer gereden moet worden naar het buitenland dan dat er vaak gedaan moet worden bij een binnenlandse verhuizing. Als u de precieze kosten wilt weten voor een verhuizing naar het buitenland dan kan u ons een mail sturen met de volgende informatie over uw verhuizing:

  • De hoeveelheid inboedel dat verhuisd moet worden.
  • Het moment van verhuizen
  • Trappen en liften in uw huis
  • De eventuele overnachtingen
  • Moet er ingepakt worden?
  • Van welk adres tot welk adres moet er verhuisd worden?
Een offerte aanvragen
VERHUISDIENSTEN UURPRIJZEN
1 verhuizer €35,-
1 verhuizer + Bus €79,-
2 verhuizer + Bus €104
3 verhuizer + Bus €144,-
1 verhuizer + Bus en Verhuislift €110,-
2 verhuizer + Bus en Verhuislift €145,-
3 verhuizer + Bus en Verhuislift €179,-

De keuze ligt bij u voor full service of een kleine verhuishulp

U heeft verschillende mogelijkheden bij TipTop Verhuizen. Zo kunt u zelf kiezen voor de service die verleend wordt door ons. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om alleen het vervoer te regelen door ons en de rest zelf te doen. De verhuizers van TipTop Verhuizen zorgen ervoor dat de inboedel van u veilig wordt vervoerd naar de nieuwe plek waar u gaat wonen.

Als u toch op zoek bent naar een bedrijf dat uw hele verhuizing regelt, kan dat ook bij TipTop Verhuizen. Denk hierbij aan montage en demontage van verschillende meubels in huis, het inpakken van de gehele inboedel en het regelen van het vervoer en de eventuele parkeervergunningen die nodig zijn.

Doordat u zelf de keuze heeft of u full service wilt of juist een klein deel van de verhuizing wilt verzorgen, kan u hiermee zelf de kosten regelen van de verhuizing. Als u lagere kosten wilt dan zou u ervoor kunnen kiezen om wat meer zelf te doen aan de verhuizing. De keuze is helemaal aan u.

Voor meer vragen over alles van een internationale verhuizing kunt u bij TipTop Verhuizen terecht. We staan klaar om u te informeren over alles wat u wilt weten. Neem dus snel contact op!