Waarom TipTop Verhuizen voor studenten verhuizingen?

Als je van plan bent om te gaan verhuizen als student, dan wil je op een goedkope manier naar je nieuwe adres verhuizen. Bij TipTop Verhuizen kunnen we hiervoor zorgen. We zijn een service die voordelig is en de voorwaarden die we bieden zijn overzichtelijk. Er zijn geen extra toeslagen die berekend worden, geen voorrijkosten en de vervoerskosten zijn er niet in en rondom Amsterdam. De tarieven die we gebruiken zijn op basis van uurloon opgesteld.

Daarnaast zijn we al meer dan 10 actief op de verhuismarkt. We weten dus precies wat we doen voor welke verhuizing dan ook. Hier vallen ook studentenverhuizingen onder. Door de ervaring doen we de verhuizing op een erg veilige en efficiënte manier. Zo scheelt dit schade en tijd bij de gehele verhuizing.

Bij het gebruik van onze verhuisservice krijg je ook verhuisdozen erbij zonder extra kosten. Ons team van verhuizers helpt je graag bij het inpakken van deze dozen en ook zijn ze inzetbaar voor het demonteren en ontruimen van je oude kamer. 

Bij studenten is het vaak zo dat er naar hogere verdiepingen verhuisd moet worden. Het verhuizen kan hierdoor een stuk lastiger zijn, maar bij TipTop Verhuizen hebben we hier een oplossing voor. Je kan bij ons een verhuislift huren, wat het verhuizen een stuk gemakkelijker maakt. Hiervoor kan je bij ons de mogelijkheden vragen.

VERHUISDIENSTEN UURPRIJZEN
1 verhuizer €35,-
1 verhuizer + Bus €79,-
2 verhuizer + Bus €104
3 verhuizer + Bus €144,-
1 verhuizer + Bus en Verhuislift €110,-
2 verhuizer + Bus en Verhuislift €145,-
3 verhuizer + Bus en Verhuislift €179,-

Kosten van studenten verhuizingen

Voor studenten verhuizingen kan je ons goed gebruiken doordat we scherpe tarieven toepassen. Kies voor de mogelijkheid van een gehele verhuizing geregeld door ons team, of juist alleen een klein onderdeel dat door ons gedaan moet worden. Dit kan bijvoorbeeld alleen het gebruik van de verhuislift zijn.

De verhuizingen doen we in heel de omgeving Amsterdam en de omgeving daaromheen. Denk hieraan aan steden zoals ZaandamAmstelveen en Hoofddorp. Vraag vooral via de website voor de mogelijkheid van andere steden.

Om achter de precieze kosten te komen, kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Hier kan je alles aangeven wat er nodig is bij je verhuizing. Hieruit komt een door ons opgestelde aanbod. Als je speciale wensen hebt bij het uitvoeren van de verhuizing, dan kan je altijd contact opnemen door te bellen of te mailen. Wij zijn hiervoor van 09:00 tot 18:00 bereikbaar op werkdagen en via de mail reageren we op werkdagen binnen 24 uur.

Een offerte aanvragen