Senioren verhuizing

Gehandicapten en senioren die het moeilijk hebben met verhuizen helpen we graag. Zo werken onze vakmannen snel en met de juiste materialen om de verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Verhuizingen vergen altijd een heleboel tijd en inspanning, maar seniorenverhuizingen hebben net dat beetje extra aandacht nodig. Wij snappen maar al te goed dat het belangrijk is voor de oudere generatie dat de verhuizing soepel verloopt. 

Ontzorgen is belangrijk

Ontzorgen heeft bij seniorenverhuizingen onze prioriteit. Tip&Top verhuizen kan de gehele verhuizing op zich nemen. Van het treffen van de nodige voorbereidingen tot de nazorg na het transport. Tip&Top verhuizen kan u helpen met inpakken en demonteren. Het gebruik van onze verhuisdozen, inpakdekens, steekwagens en rolcontainers zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Uiteraard werken wij in een aangepast tempo zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw oude woning.

De medewerkers van Tip&Top verhuizen hebben alle kennis en ervaring met het verhuizen van en naar seniorenwoningen of zorgwoningen. Eenmaal bij de nieuwe woning aangekomen assisteren wij graag bij het inruimen, uitpakken en monteren van de meubels. Wij nemen u al het zware werk uit handen.

Werkwijze

Offerte aanvragen

Sebastiaan Bergloon

Laat Sebastiaan u bellen.