Verhuizen

Zelf verhuizen met een beetje hulp..

Verhuizen is een stressvolle, maar ook prijzige aangelegenheid. U wilt in deze dure periode het liefst op alle mogelijke manieren geld besparen. Wilt u zelf het liefst zo veel mogelijk doen meer heeft u toch wat hulp nodig? Bijvoorbeeld bij het vervoer? Tip&Top verhuizen kijkt samen met u naar hulp op maat en een goed alternatief voor verhuiswagens huren in Amsterdam.

Zelf verhuizen is een goede manier om geld te besparen op uw verhuizing. Wij bieden u graag de mogelijkheid om de verhuiskosten binnen uw budget te houden. U zorgt zelf voor het inpakken van de spullen, demonteren van meubels en voor het afsluiten van apparatuur. 

Onze chauffeurs kunnen u assisteren bij het inladen van de verhuiswagens, maar u zorgt zelf voor de extra helpen handen.

Op deze manier houdt u de verhuiskosten zo laag mogelijk. Wij bieden bovendien als extra service het gebruik van dozen, verhuisdekens, steekwagentjes en rolcontainers die wij gratis ter beschikking stellen. Op onze website kunt u een handige checklist vinden. Op deze lijst<link checklist. staan onmisbare tips waarmee u uzelf een heleboel tijd en geld kunt besparen. Dat maakt het verhuizen een stuk gemakkelijker.

Offerte aanvragen

Sebastiaan Bergloon

Laat Sebastiaan u bellen.