bedrijfsverhuizing

Tips voor het verhuizen van je bedrijf in Amsterdam

Verhuizen is een spannende zaak, zeker als je een bedrijfsverhuizing in Amsterdam wilt doen. Amsterdam is een grote stad met veel verkeer waardoor vertraging tijdens een verhuizing realistisch is. Een kwalijke zaak als je je bedrijf gaat verhuizen waardoor de werkzaamheden tijdelijk stil liggen. Daarom hebben we een paar tips opgesteld om jou beter op weg te helpen.

Begin vroeg met plannen

Hoe eerder je begint met plannen, hoe meer tijd je hebt om alles goed te regelen. Dit betekent dat je voldoende tijd hebt om offertes aan te vragen en een geschikt verhuisbedrijf in Amsterdam te vinden. Op deze manier kan je de bedrijfsverhuizing rustig coördineren en je collega’s ruim op tijd informeren over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de bedrijfsverhuizing.

Maak een heldere planning

Stel een duidelijk plan op voor de zakelijke verhuizing. Zorg ervoor dat de tijdlijn is uitgestippeld en het budget op orde is. Hiermee kun je het proces onder controle houden en kan je onverwachte problemen de baas blijven. Zo kan je het bedrijf weer openstellen op de geplande tijd en gaan er geen extra werkzaamheden verloren.

Kies voor een erkend verhuisbedrijf

Het is van het grootste belang om een professioneel en erkend verhuisbedrijf in Amsterdam te selecteren dat vakkundig om kan gaan met zakelijke verhuizingen. Tiptop Verhuizen kan je van dienst zijn met alle aspecten van de verhuizing. Van het inpakken en uitpakken tot het vervoer van je inventaris. Daarnaast bieden wij opslagmogelijkheden voor extra inventaris dat niet direct terecht kan in je nieuwe kantoor.

Inhoudsopgave

Communicatie is key

Zorg ervoor dat je blijft communiceren met je werknemers en klanten over de verhuizing. Als dit niet goed gebeurt kun je klanten verliezen na de zakelijke verhuizing, wat enorm zonde zal zijn. Zorg ook dat het goed communiceert naar je werknemers, zodat zij op elk moment weten wat ze kunnen verwachten om onzekerheid te voorkomen.

Wijs een coördinator aan

Om een bedrijf te verhuizen in Amsterdam is goede coördinatie belangrijk. Door één persoon aan te wijzen die alles coördineert, blijft alles geregeld en blijft het verhuisproces overzichtelijk.

Delegeer verhuistaken

Probeer zoveel mogelijk taken te delegeren aan je medewerkers. Zo kan je administratieve zaken, zoals het doorgeven van de adreswijziging delegeren aan de afdeling administratie, terwijl praktische dingen, zoals het inpakken van de inboedel kan worden toegewezen aan het kantoorpersoneel of aan de inpakkers van een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam.

Maak back-ups

Voordat je je bedrijfsverhuizing in Amsterdam gaat doen en begint met inpakken is het belangrijk om een back-up van al je gegevens te maken. Er kan veel gebeuren tijdens een verhuizing en het zou zonde zijn als je de belangrijkste gegevens verliest. Maak in ieder geval een back-up van alle digitale bestanden, klanteninformatie, financiële gegevens en alle andere data die cruciaal is voor jouw bedrijf. Zorg ervoor dat de back-up toegankelijk blijft op de nieuwe locatie en dat meerdere mensen op de hoogte zijn van deze back-up. Zo kan je het beste gegevensverlies tijdens een verhuizing voorkomen.

Morgen of
binnenkort verhuizen?

Wij helpen je op weg!

Meer blogs bekijken

Passen en meten

Als je gaat verhuizen naar een nieuw kantoor in Amsterdam is het wel zo fijn om te weten of je inboedel gaat passen. Meet daarom alle bureau’s op en meet of ze wel door de deuren passen en of er genoeg ruimte is om alles te plaatsen. Misschien kom je erachter dat er te weinig ruimte is om alles kwijt te kunnen. In dat geval kan je gebruikmaken van onze tijdelijke opslag, zodat je tijd hebt om een keuze te maken wat je wilt doen met de rest van je inboedel.

Inpakken voor een gefaseerde verhuizing

Als je een gefaseerde zakelijke verhuizing hebt gepland, dan zijn er extra overwegingen waar je rekening mee kan houden. Een gefaseerde oplossing is vaak een handige oplossing, zeker bij grotere bedrijven is dit een goede optie. Maar het houdt ook in dat je bij het inpakken rekening moet houden met welke spullen mee kunnen en welke nog moeten blijven staan voor fase 2. Zo kan je niet zonder je computer, bureau en stoel en moeten die als eerste over, maar onbelangrijke inboedel, zoals planten, kunnen tijdens een latere fase verhuisd worden.

Tiptop Verhuizen voor je bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Tiptopverhuizen.nl is een erkend verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen. Wij verzorgen al jarenlang verhuizingen van bedrijven in elk formaat. Wij bieden een uitgebreid pakket aan verhuisdiensten. Zo helpen onze vakkundige verhuizers met het inpakken en uitpakken van je inventaris, het vervoeren en installeren van je inventaris en bieden wij opslagmogelijkheden aan voor je inventaris. Kies voor een vertrouwd verhuisbedrijf en neem contact met ons op.

Anderen bekeken ook

TipTopPlaceholder

Verhuisstress tegengaan: 8 nuttige tips

TipTopPlaceholder

Tips voor het verhuizen van je bedrijf in Amsterdam